Promofilmpje maken

Bij AUDICA VIDEO kunt u een betaalbaar en professioneel promofilmpje laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van video’s voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Promofilmpje laten maken door AUDICA VIDEO

AUDICA VIDEO werkt onder meer voor diverse lokale en landelijke omroepen. We beschikken dan ook niet alleen over ruime ervaring, maar ook over HD-camera’s, benodigde randapparatuur en de technische knowhow om videoproducties tot een succes te maken. Wilt u een promofilmpje laten maken? Dan helpen wij u daar graag bij. Denk bijvoorbeeld eens aan een webpromo: een ideale manier om een bepaalde dienst of product visueel te maken op de website. Zo wordt meteen duidelijk wat u te bieden heeft aan de websitebezoeker. Natuurlijk kan hierbij een gesproken tekst een waardevolle aanvulling zijn. Ook kunt u denken aan een reclamefilmpje, bedrijfsfilm of videoreportage. Iedere video is maatwerk en we denken dan ook graag met u mee over het doel, de vorm en de inhoud.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een promofilmpje laten maken? Neem dan contact op met AUDICA VIDEO om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +31(0)6 51 438 490. Wij zijn onder meer werkzaam in de regio’s Venray, Eindhoven, Helmond en Venlo. Graag tot ziens!

Relevante pagina's:
Cameraman venray | Bedrijfsreportage | Videoreportage | Videoproductiebedrijf Venray | Video opname venray

Direct contact

Velden met * zijn verplicht